Ongeacht het type of de sector van uw bedrijf, bij NIFTIX vindt u vast de professionele audiovisuele apparatuur die u zoekt. Voor bedrijven leveren en plaatsen we namelijk oplossingen voor geluid en beeld, domotica, camerabewaking en toegangscontrole.

Geluids- en beeldinfrastructuur

Onze audiovisuele apparatuur voor bedrijven omvat onder meer geluids- en lichtoplossingen voor horecazaken, omroepsystemen en audio en videoconferentie voor meeting rooms.

Digital signage en video walls

Met LED-schermen in uw zaak kan u uw klanten gericht informeren over nieuwe producten en promoties. Of zoekt u eerder een complete video wall bestaande uit meerdere beeldschermen?

Camerabewaking & toegangscontrole

Met slimme camerabewaking kan u niet alleen filmen wat er op het bedrijf gebeurt, maar ook vanop afstand de deur openen. Toegangscontrole met badge of biometrie? Ook dat is mogelijk!

Domotica voor bedrijven

Met domotica kunnen ook op kantoor elektrische toestellen intuïtief, centraal en/of vanop bediend worden. Al is de energiebesparing ook voor bedrijven vaak een doorslaggevende factor.

Wat kunnen we voor uw professionele audiovisuele apparatuur betekenen?

NIFTIX is erkend elektricien en in het bijzonder gespecialiseerd in audiovisuele apparatuur voor bedrijven. Daardoor kunnen we niet alleen professionele geluids- en beeldinstallaties leveren en plaatsen, maar ook de bijhorende elektriciteitswerken meteen voor u verzorgen. U heeft dus aan een aanspreekpunt genoeg om u van een betrouwbare totaaloplossing te verzekeren.