Comfortabel vergaderen via audioconferentie

Plant u een vergadering met meerdere deelnemers? Gaat u dan echt allemaal de files trotseren om op de plaats van afspraak te geraken? Vergaderen via audioconferentie is vast een beter plan.

Met een professioneel audioconferentie systeem kan u namelijk telefonisch vergaderen vanuit uw vertrouwde omgeving. Bovendien wordt u bij deze vorm van telefonisch vergaderen ook het ongemak van een telefoonhoorn, slechte verbindingen en onderbroken oproepen bespaard.

De audioconferentie apparatuur kan immers volledig in het interieur worden geïntegreerd. Microfoons en speakers kunnen bijvoorbeeld in de vergadertafel worden ingebouwd zodat u volledig handsfree kan vergaderen.

Klank of klank en beeld?

Een uitbreiding op het klassieke audioconferentie systeem is videoconferentie. Hier hoort u niet alleen wat uw gesprekspartners te vertellen hebben, u kan hen ook zien.

Audioconferentie in plenaire sessies

Plant u een plenaire sessie in een grote aula of een lezing in theateropstelling, dan is een microfoon voor de spreker onmisbaar. Maar hoe zit het met de andere aanwezigen? Mogen zij ook deelnemen aan het gesprek of vragen stellen? Ook zij hebben dan een microfoon nodig aan hun zitplaatsen.

Wij luisteren…

Wenst u meer informatie of een vrijblijvend prijsvoorstel voor audioconferentie apparatuur te ontvangen? U heeft het maar te vragen