Chantal aan kassa 4 gevraagd…

Het type omroepsysteem dat we allemaal kennen, is de intercom installatie in de plaatselijke supermarkt. Daar dient het omroepsysteem voornamelijk voor de interne communicatie in de winkel, maar dat is zeker niet de enige reden om omroepsystemen te laten installeren.

Hoe een omroepsysteem levens kan redden

In geval van calamiteiten telt elke seconde. Bent u echt voorbereid om bij brand, een gaslek of ontploffingsgevaar uw medewerkers, klanten en bezoekers onmiddellijk te evacueren? Het is nochtans uw plicht…

Duidelijke instructies verspreiden over de bedrijfsterreinen of in uw zaak via het intercom systeem kan net die enkele kostbare seconden verschil maken!

Uiteraard kan de intercom installatie ook gebruikt worden voor andere berichtgevingen en ook muziek kan via het omroepsysteem verspreid worden. Een omroepinstallatie kan dus voor verschillende toepassingen gebruikt worden en is zeker het overwegen waard.

Roept u maar!

Graag meer informatie over omroepsystemen en intercominstallaties? Laat gerust even van u horen om een afspraak voor een gratis plaatsbezoek in te plannen.