Hoe de juiste geluidsinstallatie uw omzet kan verhogen

Een professioneel audio systeem mag zeker niet ontbreken in uw zaak. Door de juiste sfeer in uw winkel of horecazaak te brengen, blijven de klanten immers mogelijks iets langer in uw zaak vertoeven en dat heeft vast ook een hogere verkoop tot gevolg.

Zo’n professioneel geluidssysteem kan gebruikt worden om sfeervolle achtergrondmuziek af te spelen, maar het kan ook gecombineerd worden met andere geluidstoepassingen.

Geluidssystemen voor winkels

In winkels heeft de achtergrondmuziek een grote invloed op het gemoed van de klant en een gelukkige klant koopt meer. Een professioneel audio systeem laten plaatsen, is dus zeker het overwegen waard en een investering die zichzelf op termijn terugverdient.

Met NIFTIX heeft u in ieder geval de juiste partner gevonden om zo’n muziekinstallatie in uw zaak te plaatsen. Wij hebben bergen ervaring en toegepaste expertise in audiovisuele systemen voor bedrijven. Doordat we al dikwijls voor de retailsector gewerkt hebben, weten we ook perfect wat u echt belangrijk vindt. De kabels en speakers worden daarom ook discreet en netjes weggewerkt in het interieur.

Heeft u ook een omroepsysteem nodig om berichten via de intercom te delen met uw klanten en medewerkers? Ook daarvoor kan u bij ons terecht! En waarom uw geluidsinstallatie ook niet meteen koppelen aan uw bedrijfsdomotica? Zo kan u met 1 klik en vanop afstand de muziek, de verlichting, de temperatuur,… bedienen en bent u in enkele seconden open for business…

Geluidssystemen voor horeca

In cafés en restaurant is er vaak nood aan een muziekinstallatie die verschillende muziek kan afspelen in verschillende ruimtes. Ook op het terras, in de feestzaal of vergaderzaal en in de keuken moet de muziek immers apart bediend kunnen worden.

Trakteert u uw bezoekers soms ook op een dj-set of live-optreden? Dan komt een mobiel en modulair uitbreidbaar systeem met losse speaker ongetwijfeld ook van pas. Daarmee stelt u namelijk in geen tijd een professionele dj booth op die nadien weer netjes weggeborgen kan worden.

Audiovisuele vergaderapparatuur

Zakenlui denken bij professionele audio vaak meteen aan audioconferentie systemen. Daarmee kunnen ze namelijk op professionele en comfortabele wijze vergaderen zonder zich te moeten verplaatsen in het drukke verkeer. Jawel, ook voor een professioneel audiosysteem in uw vergaderzaal kan u op de NIFTIX expertise rekenen.

Graag een offerte?

Benieuwd welke audiosystemen geïntegreerd kunnen worden in uw zaak en wat hiervoor de prijs is? Neem contact op en vraag een gratis plaatsbezoek en vrijblijvend prijsvoorstel aan.