Ook domotica voor bedrijven zit in de lift!

Domotica heeft haar nut, gebruiksgemak en energiebesparende capaciteit intussen ruimschoots bewezen in particuliere woningen. Nu is ook domotica voor bedrijven in opmars en dat is volstrekt begrijpelijk.

Ook in bedrijfsomgevingen zorgt domotica namelijk voor een ultiem gebruiksgemak, een verhoogde veiligheid en een lagere energiefactuur.

Energie besparen met aangepaste domotica voor bedrijven

Het klinkt u vast bekend in de oren. Het laatste personeelslid vertrekt, maar vergeet steevast het licht in de berging te doven en de airco blijft heel de nacht draaien. Nochtans is dit soort sluipverbruik gemakkelijk te vermijden door domotica te installeren. Uw werknemers moeten dan bij hun vertrek nog slechts op 1 ALLES-UIT knop te duwen om alle stille verbruikers in 1 klik uit te schakelen.

U heeft uiteraard liever niet dat de server ook met deze knop uitgeschakeld wordt? Daarom bekijken we bij NIFTIX bij elke installatie grondig welke toestellen via deze functie uitgeschakeld mogen worden en welke niet.

Gewoonweg erg handig

Stel dat u intelligente toegangscontrole en domotica voor bedrijven heeft laten installeren. Uw personeelslid komt ’s morgens toe op kantoor. Hij/Zij opent de deur met de badge en meteen gaat de verlichting naar en aan zijn/haar bureau aan. Zo moet uw medewerker niet de hele toer van het kantoorgebouw doen om alle lichten te gaan inschakelen. Meer koffie- of werktijd dus!

Heeft u camerabewaking, toegangscontrole en domotica laten plaatsen, dan kan u zelfs vanop afstand met uw smart phone de deur openen, maar wel pas nadat u op uw telefoon de camerabeelden heeft bekeken en zeker bent wie u binnenlaat natuurlijk.

U hoeft ook niet meer op zoek te gaan naar de afstandsbediening die altijd zoek geraakt net wanneer u een presentatie wil opstarten, u kan uw technische vergaderinfrastructuur namelijk ook via het centrale domoticapaneel of via uw smart phone bedienen.

De toepassingen van bedrijfsdomotica zijn eindeloos en er zijn ontelbaar veel praktische en financiële voordelen die we u met plezier verder toelichten tijdens een persoonlijke kennismaking. Een berichtje volstaat om zo’n gratis plaatsbezoek aan te vragen en een vrijblijvende offerte te ontvangen.