Met een video wall projecteert u op meerder schermen tegelijkertijd

Waarom een complexe presentatie weergeven op 1 scherm en telkens tussen de slides heen en terug klikken als u die slides ook perfect naast elkaar kan projecteren op aparte schermen? Of ziet u uw presentatie liever in maxi formaat verschijnen op een muur van beeldschermen? Voor beide toepassingen is een video wall ideaal.

Op zo’n video wall kan u namelijk 1 beeld per scherm weergeven, een apart beeld per scherm of 1 beeld dat uitvergroot wordt over alle schermen tegelijkertijd. De boodschap zal in dat laatste geval beslist goed opvallen én zelfs vanop grote afstand leesbaar zijn.

Heel wat opties

Een video wall maakt u zo groot of klein als u zelf wil. U kan bijvoorbeeld slechts enkele schermen combineren tot een werkbaar bureau voor uw IT-afdeling of een groter aantal schermen combineren tot 1 groot reclamepaneel.

Zo’n videowall kan bovendien zowel voor binnen- als voor buitengebruik dienen als we daar aangepaste, weersbestendige beeldschermen in integreren.

En ook het esthetische karakter van uw videowall bepaalt u grotendeels zelf. De schermen kunnen namelijk met of zonder kader in de beeldmuur verwerkt worden, ze kunnen allemaal in rechte lijnen of kris kras door elkaar gecombineerd worden en ook gebogen vormen zijn een van de keuzemogelijkheden.

Is zo’n video wall precies wat u zoekt?

Even contact opnemen volstaat om meer informatie en een vrijblijvende prijsofferte voor de installatie van een beeldmuur te ontvangen!