Een hightech vergaderzaal voor uw eigen comfort of…?

Als ondernemer brengt u ongetwijfeld een groot deel van uw kostbare tijd door in uw vergaderzaal. Logisch dus dat u ook in deze ruimte enig comfort verwacht. Precies daar maakt een professionele technische inrichting van vergaderzalen het verschil. De voordelen van hightech apparatuur en gebruiksvriendelijke bedieningen is niet te onderschatten.

Toch is uw vergadercomfort zeker niet de enige reden om te investeren in een technische inrichting van vergaderzalen. In uw meeting room ontvangt u namelijk ook klanten en andere zakenrelaties . De praktische en decoratieve inrichting en de werkbaarheid van uw vergaderruimte zal beslist ook een rol spelen in de eerste indruk die zij opdoen van uw bedrijf. Uw meeting room is daardoor ook in zekere mate het visitekaartje van uw bedrijf.

Wat wij voor de inrichting van vergaderzalen kunnen betekenen

Bij NIFTIX bekijken we het inrichten van meeting rooms steeds als een totaalproject. We richten de vergaderruimte helemaal in volgens uw wensen en met de meest uiteenlopende vergaderinfrastructuur, maar verliezen hierbij nooit het uiteindelijke gebruiksgemak uit het oog.

Wil u bijvoorbeeld projectiemogelijkheden voorzien, dan heeft u de keuze uit diverse projectie- en beeldschermen, maar ook de combinatie van beide is mogelijk. Of heeft u liever dat de beeldschermen in de vergadertafel worden geïntegreerd? Ook dat is een optie. Professionele audio- en videoconferentiesystemen zijn eveneens een onmisbare luxe.

De inrichting van uw vergaderzaal zal bijgevolg een uitgekiende mix van technische vergaderapparatuur worden. Bij NIFTIX vinden we het bijzonder belangrijk dat elk onderdeel in deze configuratie separaat en gecombineerd met andere toestellen naar behoren functioneert, maar ook dat u het geheel eenvoudig kan bedienen. Geen verschillende afstandsbedieningen dus, maar 1 gebruiksvriendelijk centraal bedieningspaneel met knoppen of touch screen en 1 afstandsbedieningen waarmee u de complete vergaderinfrastructuur kan bedienen. Of doet u dat liever via uw smart phone? Dankzij een koppeling met uw bedrijfsdomotica is ook dergelijke bediening mogelijk!

Shall we meet?

We komen graag even op bezoek in uw meeting room om de mogelijkheden met u te overlopen. U hoeft alleen zo’n gratis plaatsbezoek aan te vragen via het contactformulier om een afspraak in te plannen en een vrijblijvende prijsofferte te ontvangen.