Professioneel vergaderen? Daar heeft u professioneel materiaal voor nodig!

Waar is de tijd dat vergaderen vanop afstand met audio- of videoconferentie apparatuur nog futuristisch leek en enkel voor de happy few was weggelegd? Tegenwoordig wordt videoconferentie bijna als een evidentie beschouwd. Geen enkele ondernemer heeft nog tijd om in de file te gaan staan en dus is videoconferencing gewoonweg de meest logische keuze om vergaderingen te plannen.

U kan immers vanop afstand vergaderen met een onbeperkt aantal deelnemers zonder op persoonlijk contact of realisme te moeten inboeten. U kan uw gesprekspartners met videoconferentie immers horen én zien. De boodschappen die uw vergaderpartners uitsturen via lichaamstaal zullen u dus ook niet ontgaan.

Tenminste als u over professionele videoconferentie apparatuur beschikt….

Waarop letten als u videoconferentie apparatuur gaat kopen?

Er zijn tegenwoordig verschillende mobiele videoconferentie systemen op de markt beschikbaar, maar bieden die echt de kwaliteit die u verwacht? Een professional zoals NIFTIX inschakelen voor de aankoop en de installatie van uw videoconferencing systems heeft zo zijn voordelen:

  • Wij analyseren steeds grondig de ruimte waarin de apparatuur zal worden gebruikt en selecteren het best passende systeem alvorens het ook zorgvuldig te configureren. U wil toch geen vervelende echo op de achtergrond terwijl u vergadert?
  • Microfoons, speakers en schermen worden meteen netjes weggewerkt in het interieur. Geen loshangende kabels en onderdelen die vooral stof vergaren. Wat denkt u er trouwens van om de beeldschermen bijvoorbeeld in de muur of in de vergadertafel te integreren?
  • Kan u de apparatuur vlot bedienen en geldt dat ook voor de secretaresse die de meeting room vergaderklaar maakt? Wij verkiezen om steeds 1 centraal bedieningspaneel met eenvoudige knoppen of touch screen en maximum 1 afstandsbediening te voorzien. Al is ook een koppeling met uw bedrijfsdomotica het overwegen waard…
  • Vergaderen over Internet, hoe zit het met de veiligheid en de privacy van uw gesprek? Wij kunnen uw videoconferentiegesprek ook via uw eigen beveiligde netwerk laten verlopen.

Meer weten?

Wij komen met plezier onze aparte kijk op comfortabel vergaderen met videoconferentie infrastructuur aan u toelichten. U hoeft ons enkel even uit te nodigen voor een gratis plaatsbezoek.