Klinken domotica en hi-fi surround systems u als muziek in de oren of eerder als toekomstmuziek?

Het loont zeker de moeite om al bij aanvang van de bouwwerken voor uw nieuwbouw woning of renovatieproject eens over de verre toekomst na te denken. Dat geldt alleszins zeker voor wat de nieuwbouw elektriciteit betreft.

Investeren in domotica is investeren in de toekomst

Met domotica kiest u voor een verhoogd wooncomfort én voor energiebesparing. Een intelligente woning zal immers ook uw energiefactuur aanzienlijk verlagen.

Toch zijn dit lang niet de enige redenen waarom domotica installeren een verstandige keuze is. Domotica is namelijk geen luxeproduct voor de happy few meer, maar een onmisbaar comfort dat vele Vlamingen nu reeds in huis hebben gehaald. De kopers van morgen zijn dit gebruiksgemak mogelijks al gewend…

Een domotica installatie kan bijgevolg een erg gunstige invloed hebben op de waarde van uw woning bij een eventuele verkoop.

We leven in een multimediale wereld, u toch ook?

Ook audiovisuele voorzieningen zullen uw huidige levenskwaliteit opvallend verhogen én een opvallende meerwaarde voor de herverkoopwaarde van uw huis realiseren.

Met een zorgvuldig afgesteld surround systeem wordt een film of uw favoriete videogame trouwens altijd net iets echter. Naar een klassiek concert luisteren via een hifi geluidsinstallatie bezorgt u écht kippenvel. En voelt u zich ook niet veiliger met een parlofoon, videofoon of camerabewaking aan de voordeur?

Kwalitatieve audiovisuele systemen integreren in de nieuwbouw elektriciteit spreekt u om die redenen vast ook wel aan?

En wie gaat dat allemaal komen installeren?

Dat is nu net waarom u bij NIFTIX aan het juiste adres bent. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in hightech multimedia en in audiovisuele totaalbeleving, maar ook erkend elektricien. Wij plaatsen dus niet enkel domotica en geluid- en beeldinfrastructuur, maar meteen ook de volledige nieuwbouw elektriciteit in uw nieuwbouw- of verbouwwoning! U heeft dus maar 1 contactpersoon nodig voor uw nieuwbouw elektriciteit, domotica én geluid & beeld.

U hoeft ons enkel even te contacteren om 1 duidelijke totaalofferte te ontvangen…