Met multiroom audio is het altijd feest in huis

Ongestoord van muziek genieten in het hele huis, dat is kortweg waar multiroom audio voor staat. U kan dus niet alleen in uw woonkamer naar uw favoriete muziek luisteren, maar evengoed in de slaapkamer of de badkamer. Dat is erg aangenaam op een doordeweekse dag, maar bijvoorbeeld ook erg praktisch als u een feestje geeft en uw gasten overal in huis in de juiste stemming wil brengen.

Terwijl u zich door het huis beweegt, hoort u overal dezelfde muziek. Of net niet, want met multiroom audio kan u bijvoorbeeld ook in verschillende kamers een ander deuntje afspelen. Gelijktijdig klassieke muziek in de woonkamer en popmuziek afspelen in de badkamer is dus perfect mogelijk.

Het maakt zelfs niet uit waar de centrale muziekbron zich in huis bevindt. Deze radiotuner, Ipod of muziekserver kan namelijk vanuit elke ruimte apart bediend worden.

Het kan nog straffer!

Door domotica met mulitroom audio te combineren, geniet u helemaal van ultiem comfort. De multi-room audio installatie kan bijvoorbeeld uitgebreid worden met bewegingssensoren. Het domotica systeem merkt uw aanwezigheid in de ruimte op, steekt het licht aan en de muziek begint automatisch te spelen. Verlaat u de ruimte, dan faden zowel de verlichting als de muziek zachtjes uit. Dat is slechts een voorbeeld want met domotica zijn de mogelijkheden eindeloos!

Multi-room audio, multi-room video of beide?

Niet alleen geluid, maar ook beeld kan gedeeld worden in verschillende ruimtes of net in elke ruimte apart worden bediend! Meer informatie over multiroom video vindt u hier.

Klinkt interessant?

Welke geluiden u binnenkort in uw huis kan doen weerklinken en hoe, dat lichten we met plezier aan u toe. U hoeft ons enkel even te contacteren om meer informatie en een vrijblijvend prijsvoorstel te ontvangen.