KIJKT u naar een film of BELEEFT u hem?

Alleen de combinatie van haarscherp beeld met surround geluid maakt een film écht echt. Wat onze zintuigen waarnemen, bepaalt nu eenmaal in grote mate de emoties die we voelen. Net daarom valt films kijken op een klassieke tv niet te vergelijken met films kijken in een uitgeruste home cinema met aangepaste schermen en surround speakers.

In uw persoonlijke thuisbioscoop wordt u ongetwijfeld meer opgezogen in het verhaal en de emoties van de film, wat een unieke totaalbelevenis oplevert.

Ziet u ook het verschil?

De keuze van het juiste beeldscherm is bijzonder belangrijk bij de installatie van een home cinema. Het scherm zal namelijk grotendeels de beeldkwaliteit bepalen en de mate waarin u de kleinste details kan opmerken, maar ook een grote invloed hebben op hoe uw home theater er gaat uitzien.

U kan bijvoorbeeld kiezen voor een gigantisch LED-scherm, voor een projectiedoek dat uit het plafond tevoorschijn komt of voor beeldprojectie op een wit geschilderde muur. Al laat u die muur dan best schilderen met aangepaste verf. Deze verf bestaat uit hoogtechnologische microkristallen die het licht correct opvangen en correct verspreiden. Ook dergelijke schilderwerken kan u trouwens door NIFTIX laten uitvoeren.

Voor de beeldkwaliteit kan u verder nog kiezen voor Full HD, maar bijvoorbeeld ook voor 4K wat maar liefst 4 x de kwaliteit van High Definition beeld oplevert. En heeft u al eens aan driedimensionaal beeld gedacht? Ook dat is mogelijk, zelfs in een home cinema!

Home cinema met 3D scherm voor de ultieme bioscoopervaring bij u thuis

Zowel bij beeldprojectie als bij beeld op een LED-scherm kunnen we ook 3D technologie voorzien. Dat maakt de film zowaar nóg echter. Doordat het beeld ook met diepte wordt weergegeven, ziet u door uw 3D-brilletje de film in 3 dimensies alsof u er midden in staat.

Wist u trouwens dat er ook al 3D kwaliteit in 4K bestaat? 3D beeld tot in de perfectie dus.

Kijkt u nu al uit naar uw eerste film in uw eigen home cinema?

De mogelijkheden en keuze opties voor home theaters zijn eindeloos. Wij komen daarom met plezier de voorziene ruimte voor uw toekomstige home cinema bekijken en u ter plaatse adviseren. U hoeft ons enkel even te contacteren en uit te nodigen voor zo’n plaatsbezoek om meer informatie en een vrijblijvend prijsvoorstel te ontvangen.