Gedaan met onderhandelen over de afstandsbediening

In veel huishoudens wordt er nog dagelijks gekibbeld over welk tv-programma bekeken zal worden. Niet iedereen heeft dezelfde voorkeur natuurlijk. Toch is er een eenvoudige oplossing: Multi-room video in uw woning integreren. Met multiroom video kan er namelijk in verschillende ruimtes, tegelijkertijd naar andere tv uitzendingen of films gekeken worden.

Terwijl er in de woonkamer bijvoorbeeld een voetbalmatch gevolgd wordt, kan er in de keuken een kookprogramma spelen en dat terwijl de kinderen op hun slaapkamer naar cartoons kijken. Naast deze afzonderlijke bediening is ook een synchrone weergave van hetzelfde programma in meerdere ruimtes nodig.

De multi-room video oplossingen brengen niet noodzakelijk veel extra kabels met zich mee. Net als bij multi-room audio, kunnen ook bij multiroom video diverse videobronnen zoals de digibox, centrale filmserver of Blu-Ray speler van eender waar in huis als centrale bron dienen. In de verschillende ruimtes zijn er dan enkel nog een beeldscherm en een bedieningspaneel of –knoppen nodig.

Of houdt u liever zelf de volledige controle over welke programma’s de kinderen mogen bekijken? Met bediening via domotica of via uw smart phone bepaalt u vanop afstand wat er op het scherm verschijnt!

Meer weten over multi-room video?

Bent u geïnteresseerd in multi-room video of audio, dan bent u bij NIFTIX zeker aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in flexibele multimedia oplossingen op maat. U hoeft ons enkel even te contacteren om meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte voor multiroom toepassingen te ontvangen.