Audio/Video

Laat je graag alle collega’s meegenieten van een vleugje muziek op kantoor? Wil je een intelligent audiosysteem inzetten om persoonlijke of geautomatiseerde meldingen in het gebouw te verspreiden? You name it! We werken steeds op maat van jouw project.

Op zoek naar een installateur van kraak helder eaudio en videosystemen? NIFTIX spits de oren voor jouw wensen!

Een trotse partner van Audac

NIFTIX AUDIO

Voor alle boxen en versterkers werken wij steeds met Audac. Audac levert speakers in zeer hoge kwaliteit en volgt de laatste trends in de audiowereld op de voet. Dankzij de gunstige ligging van Audac, is de levertermijn erg beperkt. Hierdoor kunnen we inbouwspeakers van topkwaliteit bieden én een snelle oplevering garanderen.

Multi Room Audio

Beheer je graag efficiënt welke audio te horen is in de verschillende ruimtes op kantoor of in huis? Dan is multi room audio helemaal wat je zoekt!

De toepassingen van multi room audio kunnen zeer gevarieerd zijn. Zo kan je kiezen in welke kamers de deurbel weerklinkt en hoe het deuntje precies luidt. Of wat dacht je ervan muziek automatisch te activeren van zodra iemand een ruimte binnenkomt?

Automatiseer jouw omroepsysteem via domotica

NIFTIX OMPROEPSYSTEEM

Een omroepsysteem in jouw winkel of op school? We helpen je graag op een efficiënte manier de juiste boodschap in het gebouw te verspreiden.

Ben je verantwoordelijk voor de brandveiligheid op school of op kantoor? Naast het activeren van rookmelders en branddetectiesystemen, kan het ook nuttig zijn om een geautomatiseerd omroepsysteem te installeren. Zo kan je de leerlingen of werknemers heldere instructies geven in de evacuatieprocedure.

Expert in touchscreens en projectieschermen

NIFTIX PROJECTIE

Een touchscreen of projectiescherm in jouw vergaderruimte laten plaatsen? Of een volledige multi room video uitrollen met één centrale digibox? Naast alle nodige installaties, maken we ook eventuele koppelingen met domotica.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor alle audio en videotoepassingen thuis of op kantoor?

Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek over jouw audio of videoschermen