Over NIFTIX

Nood aan een ervaren elektricien voor een domotica installatie of andere elektriciteitswerken? Onze elektriciteitsfirma is vooral actief in de regio Leuven – Mechelen – Aarschot.

Ervaring troef bij NIFTIX

NIFTIX werd in 2008 opgericht door Niels Valkenaers. Tijdens zijn opleiding elektronica, ging hij al met zijn vader mee op de baan als elektricien. Zo werd hij op jonge leeftijd ervaren in allerhande elektriciteitswerken. Zijn passie? Dat is domotica! Het is dan ook geen toeval dat smart home toepassingen één van de voornaamste specialisaties is van NIFTIX.

Een groen hart voor domotica

Met een ton ervaring in domotica en hernieuwbare energie, zijn we on top van alle evoluties. We scholen onszelf dan ook regelmatig bij in de nieuwste toepassingen binnen smart home. Dankzij het handig gebruik van domotica helpen we jou graag naar een groener leven én een lagere energiefactuur.

Inzetten op hernieuwbare energie

We geloven sterk in de groei van groene energie. Denk bijvoorbeeld aan het aanwenden van zonne-energie om jouw elektrische wagen op te laden. Of het gebruik van een warmtepomp om jouw woning te verwarmen. Om die reden zijn we onszelf doorheen de jaren verder gaan specialiseren in zonnepanelen, laadpalen en batterijopslag. We behaalden een certificaat bij RESCERT, wat meteen een mooi bewijs is van onze kwaliteitsgarantie.

De aanpak van NIFTIX…

  1. LUISTEREN | In een eerste kennismakingsgesprek met jou of je architect luisteren we aandachtig naar alle wensen en geven we eerlijk advies.
  2. ADVISEREN | Wil je graag verlichting of beveiligingscamera’s laten plaatsen? We komen met plezier even de ruimte inschatten. Heb je vragen over de domotica mogelijkheden? Maak een afspraak en wees welkom in onze eigen NIFTIX smart home demo.
  3. INSTALLEREN | Na goedkeuring van de offerte, starten we met de werken. Ieder project, groot of klein, wordt bij ons aan dezelfde elektrische perfectie onderworpen. We koesteren steeds een hoge afwerkingsgraad met een scherp oog voor detail.
  4. DEPANNEREN | werd jouw domoticasysteem al enkele jaren geleden geïnstalleerd of kamp je met een elektrische storing? We komen met plezier even langs voor de nodige optimalisaties en reparaties.

MAAK EEN AFSPRAAK

BEKIJK ONZE DIENSTEN