Elektriciteit

Een stopcontactof een laagspanningsinstallatie plaatsen? Een totale relighting laten uitvoeren van jouw woning, kantoor of loods? NIFTIX is jouw betrouwbare elektricien voor alle grote en kleine elektriciteitswerken.

Een elektricien die vakmanschap en een feilloze afwerking combineert? Geen losse draadjes bij NIFTIX!

Van algemene elektriciteitswerken tot herstellingen

NIFTIX zekeringskast

Een elektrische installatie van een parlofoon of een zekeringskast laten plaatsen? We beschikken over alle expertise om alle kleine en grote elektriciteitswerken piek fijn uit te voeren.

Verkoop je een gebouw maar is de elektriciteit afgekeurd? NIFTIX to the rescue! We sporen vlot alle fouten op en maken jouw woning of kantoorgebouw helemaal conform de elektriciteitsnormen.

Van lichtstudie tot relighting

NIFTIX Relighting

Voldoet jouw werkplek aan de wetgeving rond binnenverlichting? Al eens gedacht aan relighting van jouw bedrijfsloods of kantoorgebouw? Wij zorgen dat de lamp op de juiste plek brandt.

Relighting staat voor het vervangen van verouderde lampen door moderne, zuinige verlichting. De voordelen? Naast een ecologische meerwaarde, vertaalt relighting zich ook in een lagere energiefactuur. Daarnaast wordt de ruimte beter verlicht, wat jouw oogcomfort dan weer ten goede komt.

Soms is een relightingvan de werkplek ook noodzakelijk om te voldoen aan de wetgeving. We voeren steeds voorafgaand een lichtstudie uit om te bepalen of de verlichting aan de normen voldoet.

Van lichtadvies tot installatie verlichting

NIFTIX verlichting

Verlichting laten plaatsen in een nieuwbouwproject of bestaande woning? Voor we onze mouwen oprollen, schijnen we graag eerst even licht op jouw lichtplan.

Tijdens onderling overleg brengen we jouw wensen helder in kaart en geven we lichtadvies. We houden daarbij onder meer rekening met de lichtintensiteit, energiezuinigheid en jouw budget natuurlijk.

Op zoek naar een elektricien in de ruime regio rond Rotselaar?

Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek over jouw elektriciteitswerken of verlichting.