Hernieuwbare energie

Wil je zonnepanelen laten leggen of een laadsysteem laten plaatsen voor jouw elektrische wagen? Op zoek naar een bekwame warmtepomp installateur? Ben je klaar voor de stap naar hernieuwbare energie? We helpen je graag groener leven.

Hernieuwbare energie op maat van jouw duurzaam leven? Dat klinkt als een project op het lijf van NIFTIX!

Hoe ecologisch leven?

Acht je de tijd rijp om te investeren in een groener leven? Wij zijn alvast fan! We adviseren graag welke toepassingen binnen hernieuwbare energie het meest geschikt zijn en doen alle plaatsingen in jouw woning of bedrijf.

Naast energiebesparing via domotica zijn er ook tal van mogelijkheden binnen hernieuwbare energie. Zo kan je bijvoorbeeld zonnepanelen leggen om energie op te wekken en een batterijopslagsysteemgebruiken om die energie te bewaren. Ook de installatie van warmtepomp en of het aanleggen van een laadsysteem voor elektrische bedrijfswagens, is één van onze specialiteiten.

Zonnepanelen

NIFTIX PV

Zonnepanelen zijn brandend actueel. Zelf energie opwekken was nog nooit zo gemakkelijk. NIFTIX brengt het zonnetje graag in jouw huis!

Groene energie kan je onder meer handig aanwenden voor de wasmachine of om jouw elektrische wagen op te laden. NIFTIX is de zonnepanelen specialist voor zowel huizen als bedrijven in de regio Leuven-Mechelen-Aarschot. Wij werken daarvoor steevast met QCELLS en LG Solar, twee vooruitstrevende topmerken op het gebied van zonnepanelen.

Wat is jouw huidige energieverbruik? Hoeveel zonnepanelen kunnen er op jouw dak? Naast het plaatsen van zonnepanelen, maken we voorafgaand ook alle berekeningen.

Laadstations

NIFTIX LAADPAAL

Heb je zelf een elektrische auto of beheer je een vloot elektrische bedrijfswagens? NIFTIX plaatst jouw laadstation thuis of op de bedrijfsparking.

Een elektrische wagen opladen, vraagt veel stroom van het elektriciteitsnet. Bij het plaatsen van een laadsysteem, houden we daarom rekening met load balancing. Aan de hand van load balancing kan je het totale energieverbruik meten. Het energieoverschot wordt dan automatisch aangewend voor het opladen van jouw auto. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat de auto enkel oplaadt, als er geen andere elektrische apparaten actief zijn.

Gebruik je liefst zonne-energie om jouw auto op te laden? Dan maak je best gebruik van een omvormer voor zonnepanelen. We werken met SolarEdge en SMA Benelux om jou omvormers van de beste kwaliteit te voorzien.

Tip: ben je overdag te weinig thuis om optimaal gebruik te kunnen maken van zonne-energie? Bewaar alle energiereserves in een batterijopslag voor later verbruik.

Heb je interesse in zonnepanelen, warmtepompen of het aanleggen van een laadstation?

Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek voor jouw hernieuwbare energie.